KINDERSHIRTS

KINDERSHIRTS
5 september 2015 Marleen Barelds
In Zeefdrukken

HANDBEDRUKTE KINDERSHIRTS

Noordzeestudio ontwerpt en zeefdrukt handmatig kindershirts en rompers.
Door de geboorte van onze kinderen merkte ik hoe massaal de kinderkledingindustrie was. Mijn wens om hier verandering in te brengen bracht mij in actie. Ik besloot om mijn eigen illustratieve ontwerpen te bedrukken op kindershirts en andere producten. Door het handmatig zeefdrukken creëer ik keer op keer unieke ontwerpen. Ieder shirt, tasje of kussen is een kunstwerkje op zich.
Ben je opzoek naar een origineel (kraam)cadeautje? Gegarandeerd dat niemand hetzelfde geeft.
Bekijk de collectie in de  shop

Door de zeefdruktechniek wordt de textielinkt in de vezel opgenomen. Hierdoor blijft het product ook na het wassen in goede staat.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*