Journal

 • nov142019

  ZAKKEN

  Door mijn eigen ergernis aan de overdaad aan plastic verpakkingen en de wegwerp mentaliteit, ben ik brood-, fruit- en groentezaken gaan maken. Mijn ambachtelijke manier van werken (ontwerpen en zeefdrukken) vind ik goed aansluiten bij bewustwording over consumptie.
  Het is enkel een mind-set om een zak mee te nemen bij het boodschappen doen. En waarschijnlijk helpt het je wanneer de zak er leuk uit ziet en met liefde is gemaakt.

  Lees meer
  NOORDZEESTUDIO
 • jul032019

  WORKSHOPS TEXTIEL ZEEFDRUKKEN

  VOL
  Meld je aan voor de workshop Textiel Zeefdrukken.  noordzeestudio@gmail.com                                                                           
  Leer in 3 avonden de basis van het zeefdrukken met sjablonen op textiel. Na het volgen van deze workshop ben je bevoegd om zelfstandig aan de slag te gaan in onze werkplaats tijdens de open-werkplaats-dagen.

  Het Grafisch Ambacht – Mimosastraat 1C Zwolle 
  www.hetgrafischambacht.nl

  Lees meer
  NOORDZEESTUDIO
 • apr182019

  WORKSHOP TEXTIEL ZEEFDRUKKEN VOOR GELEGENHEDEN

  Boek een textiel-zeefdruk workshop voor een speciale gelegenheid!
  Ben je opzoek naar een leuke, creatieve activiteit om samen met je vrienden te doen.
  Boek dan deze workshop!

  Locatie: Het grafisch Ambacht – Mimosastraat 1C – Zwolle

  In 3 uur tijd kun je proeven aan het zeefdruk-ambacht. Door middel van sjablonen leer je de basis van het zeefdrukken en gaan jullie naar huis met je eigen bedrukte tas.

  Lees meer
  NOORDZEESTUDIO
 • dec012015

  RECEPTEN

  Koken en ontwerpen, mijn twee passies!
  Ik vind het heerlijk om recepten te lezen. Hoe leuk zou het zijn als recepten er ook nog eens als kunstwerkjes uit zien. /met deze gedachte in mijn hoofd ontstonden mijn geïllustreerde recepten poster/kaarten. Geweldig om deze posters in je keuken op te hangen. Of stuur iemand een mooie kaart met een verrukkelijk recept.

  Alle ontwerpen en afmetingen zijn te bestellen in de shop

  Lees meer
  NOORDZEESTUDIO
 • nov182015

  AANKONDIGINGEN

  Een geboorte wordt nog specialer wanneer dit wordt aangekondigd met een bijzonder kaartje. Noordzeestudio ontwerpt ook kaarten voor andere gelegenheden zoals een huwelijk of verhuizing. Ben je op zoek naar iets unieks en persoonlijks, dan ben je hier op het juiste adres.

  Lees meer
  NOORDZEESTUDIO
 • nov172015

  KUSSENS

  Deze unieke kussens geven net even dat originele tintje aan je interieur of slaapkamer. De afbeeldingen zijn eerst ontworpen en daarna handmatig op het kussensloop gezeefdrukt.

  Lees meer
  NOORDZEESTUDIO
 • sep052015

  KINDERSHIRTS

  Noordzeestudio ontwerpt en zeefdrukt handmatig kindershirts.
  Door mijn passie voor handgemaakt en originele producten ben ik unieke kindershirts gaan ontwerpen en maken. Ik heb gemerkt door de komst van onze eigen kinderen, dat markt van kinderkleding erg massaal is.

  Lees meer
  NOORDZEESTUDIO