WIE IK BEN

WIE IS NOORDZEESTUDIO

Noordzeestudio is de ontwerp- en zeefdrukstudio van Marleen Barelds.
Marleen is in 2006 afgestudeerd aan de academie voor beeldende kunsten in Zwolle CABK/ArtEZ, richting illustratie.

HANDGEMAAKTE UNIEKE PRODUCTEN

Mijn moeder had een kleine textieldrukkerij, hierdoor was ik al vroeg bekend met de technieken en mogelijkheden van het zeefdrukken. Maar pas na mijn studie illustratie aan de kunstacademie, toonde ik echt interesse in dit ambacht.

Door de geboorte van onze kinderen merkte ik hoe massaal de kinderkledingindustrie was. Mijn wens om hier verandering in te brengen bracht mij in actie. Ik besloot om  mijn eigen illustratieve ontwerpen te bedrukken op kindershirts en andere producten. Door het handmatig zeefdrukken creëer ik keer op keer unieke ontwerpen. Ieder shirt, tasje of kussen is een kunstwerkje op zich. Bekijk alle producten in de shop.

Check out our latest goods!

[spb_products asset_type=”categories” category=”broodzak,fruitzak,groentenzak” products=”0″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”yes” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”4″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]